Методичні вказівки "Організація проведення робіт з підвищеною небезпекою" - Любченко, Ірина Миколаївна; Мезенцева, Ірина Олександрівна (ФОП Панов А. М., 2017)
Охорона праці вивчає загальні та спеціальні питання, що стосуються безпеки праці і які відображені в правилах безпеки. Всі роботи з монтажу, демонтажу, ремонту та експлуатації складного технологічного устаткування, будівельно-монтажні роботи виконуються за проектами проведення робіт, що містять розділ з охорони праці, й за типовими інструкціями з охорони праці. На основі типових інструкцій підприємства, враховуючи місцеві особливості, розробляють інструкції з охорони праці, які погоджують у встановленому порядку.
Keywords: методичні вказівки; ремонтні роботи; правила безпеки; будівництво; монтаж