Особливості мовної підготовки студентів-іноземців медичного профілю - Северина, Н. Ю.; Левицька, Л. Г. (НТУ "ХПІ", 2016)
Розглянуто особливості організації мовної підготовки студентів-іноземців медичного профілю, проаналізовано наукові дослідження і публікації, а також розглянуто досвід мовної підготовки європейського та українського вищих навчальних закладів, визначено сутність мовної підготовки як важливого компонента розвитку комунікативних навичок, необхідних для формування професійної компетентності студентів медичних спеціальностей.

This article reveals peculiarities of the organization of language training foreign students of a medical profile. It is analyzed research and publications, as well as discussed the experience of language training for the European and Ukrainian institutions of higher education. It’s defined the essence of language training as an important component of the development of communicative skills required for the formation of professional competence of specialists of medical profile.
Features of the language training of foreign medical profile students
Keywords: ВНЗ; професійна діяльність; комунікативні здібності; фахівці; communicative competence