Мовна структура сучасного урбаністичного середовища в просторовому вимірі України - Скляр, Володимир Миколайович (Національний педагогічний університет ім. М. П. Драгоманова, 2008)
Аналізуються зміни в урбаністичному середовищі на користь української мови, що свідчить про початок відновлення природних етномовних процесів.
Keywords: процеси етномовні; мова українська; мова рідна; населення