М. І. Сорокін і М. В. Шидловський: історичне перехрестя - Перелигіна, Л. С. (НТУ "ХПІ", 2011)
Обгрунтована вірогідність знайомства конструктора гвинтокрила М. І. Сорокіна з відомим авіапромисловцем М. В. Шидловським

The probability of meeting rotary-wing aeronautic designer N.I.Sorokin with known air industrialist M.V.Shidlovsky is proved
Keywords: конструктори; гвинтокрил; історія авіації; літальні апарати; aeronautic designer; air industrialist