Поняття "міжнародна комунікація" в науковому дискурсі - Каширова, Наталія Михайлівна; Басараб, М. (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2024)
В тезах відображено світові тенденції розвитку, які впливають на зміни в понятті "міжнародна комунікація".

The theses reflect the global development trends that influence changes in "international communication".
Keywords: міжнародна комунікація; комунікація; глобалізація; international communication; communication; globalisation