Батаченко, С. М.Томашевський, Роман Сергійович2021-02-262021-02-262018Батаченко С. М. Автоматизований метод інтегральної оцінки антиоксидантної активності харчових продуктів / С. М. Батаченко, Р. С. Томашевський // XII Міжнародна науково-практична конференція магістрантів та аспірантів : матеріали конф., 17-20 квітня 2018 р. : у 3 ч. Ч. 2 / ред. Є. І. Сокол ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т" [та ін.]. – Харків : НТУ "ХПІ", 2018. – С. 14.https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/51321ukперекисне окислення ліпідівактивовані кисневі метаболітиреагентбромуванняорганічні сполукиавтоматизація процесумікроконтролерні системиАвтоматизований метод інтегральної оцінки антиоксидантної активності харчових продуктівThesis