Питання визначення прибутку підприємства та його розрахунку - Мелень, Олена Валентинівна; Лукаш, С. В. (НТУ "ХПІ", 2012)
Прибуток підприємства є основним фінансовим ресурсом забезпечення економічної безпеки. Для більш якісної захищеності суб’єкта господарювання, необхідно впровадити особисту службу економічної безпеки, яка повинна відповідально виконувати свої обов’язки, особливу увагу приділяти вивченню: партнерів та їх платоспроможності; конкурентів.
Keywords: управління антикризове; ресурси фінансові; безпека економічна; результат фінансовий