Характеристика комплаєнс-безпеки промислового підприємства - Щебетова, Анна Олександрівна (Полтавський державний аграрний університет, 2025)
В доповіді доведено, що комплаенс-безпека є ключовим елементом ефективного управління промисловим підприємством, що мінімізує ризики штрафів, репутаційних втрат та судових процесів. Впровадження комплаєнс-контролю на підприємствах і в організаціях дозволить створити надійну систему захисту від корупції, хабарництва, відмивання грошей та інших нездорових явищ в українській економіці.
Keywords: комплаєнс; економічна безпека; корупція; шахрайство; ризики; штрафи; промислові підприємства