Методичні вказівки до виконання переддипломної практики - Терещенко, Діна Акрамівна; Мороз, Володимир Михайлович; Григор'єва, Світлана Василівна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2023)
Процес підготовки висококваліфікованих, конкурентоспроможних публічних службовців з кожним роком істотно підвищує рівень вимог до майбутніх фахівців, змінюються зміст і структура завдань, які здобувач вищої освіти має вирішувати самостійно. Методичні вказівки з переддипломної практики складено на основі освітньо-професійної програми «Адміністративний менеджмент» за спеціальністю 281 «Публічне управління та адміністрування», метою якої є формування у здобувачів вищої освіти системних знань, професійних умінь та навичок в управлінні державними органами на загальнонаціональному, регіональному рівнях, органами місцевого самоврядування, громадськими організаціями; прищеплення навичок діяльності в публічній сфері на основі поєднання теоретичної підготовки здобувачів вищої освіти з практикою в органах державного управління та місцевого самоврядування, установах громадянського суспільства.
Keywords: методичні вказівки; мета та основні завдання; зміст практики; форми та методи контролю; вимоги до оформлення звіту