Бренд-менеджмент в косметичній галузі: проблеми та задачі - Ткачова, Надія Петрівна; Перерва, Петро Григорович (My University, 2022)
Доведено, що з розвитком соціальних медіа та нових технологій споживачі косметичних продуктів сьогодні стають більш поінформованими та вибірковими при здійсненні покупок косметичних брендів. Косметичні компанії відчувають тиск контролю та нагляду, з метою підвищення якості продукції та зміцненні лояльності споживачів до відповідного косметичного бренду.
Keywords: бренд-менеджмент; імідж; торгівля; ринок; маркетинг; інтелектуальна власність; косметичні підприємства