Удосконалення механізму вибору стратегії підприємств металургійної галузі - Андрійченко, О. В. (НТУ "ХПІ", 2013)
У статті визначаються сучасні проблеми збуту металургійної продукції. Розглядаються перспективи розвитку металургії. Запропоновано заходи з реформування збуту продукції української металургії в умовах кризи.

The article defines modern problems of sale of metallurgical products and considers prospects of development of metallurgy. Several measures to reform the sales of product of Ukrainian metallurgy at the time of economic crisis are proposed.
Keywords: металургія; металургійна продукція; збутова політика; економічна стабільність країни; світова криза; розвиток металургійної галузі; metalurgical products; sale policy; metalurgical industry