Прийняття управлінських рішень з питань інноваційного розвитку промислових підприємств на засадах контролінгового забезпечення - Альошин, Сергій Юрійович (Одеський національний економічний університет, 2014)
У статті розглянуто особливості використання концепції контролінгу в управлінні інноваційним розвитком промислових підприємств. Зокрема, запропоновано механізм прийняття управлінських рішень за інформаційно-аналітичної підтримки системи контролінгу, що має сприяти інтенсифікації запровадження інноваційної моделі розвитку у вітчизняній промисловості.

The article considers the features of the controlling concept usage in the innovative development of the industrial enterprises management. In particular, the mechanism of management decision-making with use of information and analytical support of controlling system that has to promote an intensification of introduction the innovative model of development in the domestic industry is offered.
Keywords: забезпечення інформаційно-аналітичне; управління підприємством; менеджмент; ефективність економічна; конкурентоспроможність