Міжнародна діяльність керівника соціального закладу - Романовський, Олександр Георгійович; Лапузіна, Олена Миколаївна; Грень, Лариса Миколаївна (My University, 2023)
Навчальне видання призначено для підготовки до занять з курсу «Міжнародна діяльність керівника соціального закладу» та активізації самостійної роботи магістрів вищих закладів освіти спеціальності 232 «Соціальне забезпечення». Методичні рекомендації складаються з інформативної частини – викладу питань, сконцентрованих на базових категоріях і поняттях, практичних питань для обговорення на семінарських заняттях і практичних завданнях для підготовки до них. Представлено завдання для самостійної роботи, а також питання до іспиту та рекомендовані джерела інформації до вивчення курсу. Призначено для магістрів НТУ «ХПІ» спеціальності 232 «Соціальне забезпечення».
Keywords: методичні вказівки; бізнес; керівництво; невербальні засоби спілкування; етика спілкування; конфліктні ситуації; ділові відносини