Проектування збагачувальних фабрик - Смирнов, Валерій Олександрович; Білецький, Володимир Стефанович (Східний видавничий дім, 2002)
Викладено вимоги до змісту і обсягу проектно-кошторисної документації проектів збагачувальних фабрик. Розглянуто питання про вибір і розрахунок схем збагачення корисних копалин, а також основного технологічного обладнання для реалізації цих схем. Викладено основні положення щодо розробки генерального плану і розміщення обладнання в цехах фабрик. Для студентів та фахівців у галузі збагачення корисних копалин.
Keywords: навчальний посібник; технічний проект; системи автоматизованого проектування; переробка корисних копалин; вихідна сировина; дроблення; руда; флотація