Робоча програма наукової практики аспірантів - Євсеєв, Сергій Петрович; Мілов, Олександр Володимирович (My University, 2022)
Робоча програма наукової практики аспірантів складена відповідно до Положення про підготовку здобувачів вищої освіти ступеня доктора філософії в аспірантурі Національного технічного університету "Харківський політехнічний інститут", освітньо-наукової програми спеціальності 125 "Кібербезпека".
Keywords: забезпечення безпеки інформації; науково-педагогічна діяльність; моделювання механізмів кібербезпеки