Сравнительные экспериментальные исследования подвесок сиденья на тракторе Т-150К - Артюшенко, Анатолий Дмитриевич (НТУ "ХПИ", 2008)
Досліджені віброзахисні якості серійної і пневматичної підвісок сидіння під час оранки стерні колосових і виконанні транспортних робіт. Доведено, що віброзахисні якості пневматичної підвіски забезпечують захист тракториста від низькочастотних прискорень значно краще ніж серійна підвіска.
Keywords: амплитудно-частотные характеристики; пневматическая подвеска; преобразования Фурье; колебания; амортизатор