Методичні вказівки до виконання контрольної роботи з дисципліни "Економічний аналіз" - Єршова, Наталя Юріївна (My University, 2020)
У ринкових умовах господарювання аналітичне забезпечення постає головною умовою прийняття ефективних управлінських рішень економічними суб’єктами. Особливого значення набуває посилення ролі та значення аналітичних процедур, аналітичних інструментів як основи управління бізнесом. Навчальна дисципліна «Економічний аналіз» належить до вибіркових дисциплін спеціальності 071 «Облік і оподаткування», освітньої програми «Облік, аудит і оподаткування». Предметом навчальної дисципліни є результати діяльності суб’єктів господарювання. Метою навчальної дисципліни є формування знань з теоретичних основ економічного аналізу діяльності підприємства; оволодіння сучасними аналітичними методами обробки інформації; набуття навичок організації економічного аналізу та використання аналітичної інформації в управлінні діяльністю суб’єктів господарювання.
Keywords: управлінська діяльність; перелік теоретичних питань; перелік розрахункових завдань; економічна діяльність; аналіз капіталу підприємств; фінансові результати