Дослідження впливу репутаційної економіки на ефективність бізнесу - Кобєлєв, Валерій Миколайович (Харківський національний університет міського господарства імені О. М. Бекетова, 2026)
Актуальність теми зумовлена зростанням ролі інформаційних технологій, які забезпечують швидке поширення відомостей про діяльність компаній та формують суспільне сприйняття їхньої цінності. У цьому контексті важливим є аналіз взаємозв’язку між репутаційними практиками та результативністю бізнесу, що відкриває нові перспективи для стратегічного управління.
Keywords: репутаційна економіка; нематеріальні активи; репутаційний капітал; характеристики; ризики; репутаційні атаки; вимірюваність; цифрова довіра