Стандарти "ДСТУ ІЕС" та україномовна електротехнічна термінологія: шляхи до гармонізації - Клименко, Борис Володимирович (НТУ "ХПІ", 2008)
Висловлюються дискусійні міркування стосовно шляхів гармонізації національних стандартів з міжнародними. Наводяться аргументи щодо доцільності створення термінологічних довідково-навчальних посібників, побудованих на базі різних частин Міжнародного електротехнічного словника.

Discussion considerations concerning ways of national standards harmonization with international standards are presented. Arguments for expediency of creating terminology teaching and reference aids based on various parts of International Electrical Dictionary are introduced.
IES standards and Ukrainian electrical engineering terminology: ways to harmonization
Keywords: національні стандарти; довідково-навчальні посібники; електротехнічні словники; міжнародні стандарти; словники; international standards; terminology harmonization; discussion