Підвищення ефективності зборки складних машинобудівних виробів на засадах інтеграції механоскладальних операцій - Шелковий, Олександр Миколайович; Фадєєв, В. А.; Набока, Олена Володимирівна (НТУ "ХПІ", 2018)
Розглянуто питання підвищення ефективності збирання складних машинобудівних виробів на принципах інтеграції механоскладальних операцій.

The problems of increasing the efficiency of assembly of complex machine-building products on the principles of integration of mechanic-assembly operations are considered.
Keywords: ефективність збирання; механічна обробка деталей; машинобудівні вироби; об'єктно-орієнтоване проектування; machine-building products; assembly efficiency; mechanical assembly operations