Компаундування кам'яновугільної смоли з продуктами піролізу промислових відходів - Кедун, Тетяна Миколаївна; Багрова, Валентина Валеріївна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2024)
Показано, що напівпродукти, отримані в процесі коксохімічного виробництва, представляють собою перспективне джерело пічного палива. Для розширення джерел енергії доцільно використовувати суміші з продуктами піролізу вторинних ресурсів, таких як біомаса і відходи.
Keywords: вторинні ресурси; отримання енергії; диверсифікація; коксохімічний компонент палива; аналіз; перевірка сумісності; випробування; підвищення стабільності