Прибуток в системі основних економічних показників діяльності підприємства - Ярова, В. І.; Погрібняк, І. В. (НТУ "ХПІ", 2010)
У статті представлено визначення економічної категорії "прибуток". Розглянуті особливості його обчислення згідно трактовок різних видатних вчених-економістів.

In the article the definition of economic category "profit". The features of its calculation under different treatments of prominent scientists-economists.
Keywords: витрати; доходи; фінансові ресурси; бухгалтерський облік; звітність; фінансово-економічний стан піприємства