Циліндричний роликопідшипник максимальної вантажності в межах заданого габариту з полімерним сепаратором цільної конструкції - Гайдамака, Анатолій Володимирович (ДП "Український інститут інтелектуальної власності", 2014)
Циліндричний роликопідшипник максимальної вантажності в межах заданого габариту з полімерним сепаратором цільної конструкції для опорних вузлів колісних пар залізничних вагонів, що складається із зовнішнього і внутрішнього кілець, роликів, полімерного сепаратора цільної конструкції, причому сепаратор виконаний з шістнадцятьма вікнами для роликів, на перемичках розміщені кінцеві уступи трикутної форми для утримання роликів від випадання в радіальному напрямі, а бокові сторони перемичок мають не плоскі поверхні.
Keywords: циліндричний роликопідшипник; опорних вузлів колісних пар; залізничні вагони; полімерні сепаратори; патенти; корисна модель