Розвиток і взаємодія технологічних укладів - Гаврись, Ольга Олександрівна (НТУ "ХПІ", 2011)
Економічне зростання – це рух в бік ускладнення джерел конкурентних переваг, а також закріплення позицій у високоефективних галузях та сегментах народногосподарського комплексу. Застосування нових технологій веде до підвищення ефективності виробництва, економії ресурсів та формування нових потреб у суспільстві.
Keywords: нові технології; інновативність; технологічні уклади