Управління маркетинговою діяльністю як чинник підвищення конкурентоспроможності підприємств в умовах євроінтеграції - Маковоз, Оксана Сергіївна; Коц, Я. Р. (ТОВ Видавництво "Точка", 2021)
Розглянуто сутність, зміст та особливості формування і успішної реалізації маркетингової стратегії на вітчизняних підприємствах в умовах інтенсифікації євроінтеграційних процесів як чинник підвищення конкурентоспроможності підприємств.

The entity, content reviewed and peculiarities of formation are considered, successful implementation of marketing strategy at domestic enterprises in conditions of intensification of European integration processes as a factor of increasing competitiveness of enterprises are considered.
Keywords: управління; маркетингова діяльність; конкурентоспроможність; євроінтеграція; креативний маркетинг; комплекс маркетингу; management; marketing activity; competitiveness; European integration; creative marketing; marketing complex