Проблема здоров'я ІТ-спеціалістів - Бібік, І. М. (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2021)
Описано найчастіші проблеми зі здоров'ям, які виникають у ІТ-спеціалістів та методи їх вирішення.

Describes the most common health problems that arise in IT-professionals and methods of solving them.
The problem of health of IT professionals
Keywords: ІТ-спеціаліст; здоров'я; розпорядок дня; IT-specialist; health; routine