Бухкало, Світлана ІванівнаДемидов, Ігор МиколайовичБілоус, О. В.2016-09-192016-09-192016Бухкало С. І. Деякі складові дослідження комплексного антиоксиданту / С. І. Бухкало, І. М. Демидов, О. В. Білоус // Ресурсо- та енергоощадні технології виробництва і пакування харчової продукції – основні засади її конкурентноздатності : матеріали 5-ї Міжнар. спеціалізованої наук.-практ. конф., 14 вересня 2016 р. – Київ : НУХТ, 2016. – С. 160-164.https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/23247ukхарчова промисловістьпроцес окисненняолія рафінована дезодорованарафінаціярослинні оліїрослинні антиоксидантиДеякі складові дослідження комплексного антиоксидантуThesis