Калина, Вікторія СергіївнаГладкий, Федір ФедоровичЛуценко, Марина ВасилівнаЛитвиненко, Олена АнатоліївнаКуниця, Катерина Вікторівна2016-11-242016-11-242015Розробка способів нейтралізації вільних жирних кислот жирної коріандрової олії / В. С. Калина [та ін.] // Восточно-Европейский журнал передовых технологий = Eastern-European journal of enterprise technologies. – 2015. – Т. 5, № 6 (77). – С. 10-15.https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/24876Вивчено процес ферментативного перетворення вільних жирних кислот жирної коріандрової олії з використанням спиртів різної природи (процесензимної етерифікації) і обґрунтовано його параметри і режими. Вивчено прцес адсорбції вільних жирних кислот ізетерифікованої жирної коріандрової олії з використанням аніонітних смол та обґрунтовано його параметри та режими. Досліджено жирнокислотний склад зразків олії до та після її очищення.ukетерифікація ензимнаадсорбціячисло кислотнеетанолгліцеринаніонітРозробка способів нейтралізації вільних жирних кислот жирної коріандрової оліїDevelopment of methods for neutralizing the free fatty acids of fatty coriander oilArticledoi.org/10.15587/1729-4061.2015.51053https://orcid.org/0000-0002-0359-1745https://orcid.org/0000-0002-0924-5157https://orcid.org/0000-0001-5577-7026