Аналіз справ харчової промисловості України - Грабович, Т. С. (НТУ "ХПІ", 2013)
У статті досліджені основні показники функціонування харчової промисловості України, описані проблеми даної галузі та способи їх вирішення.

The paper investigates the main performance indicators Ukraine's food industry, describes the problems of the industry and how to address them.
Keywords: агропромисловий комплекс України; харчова продукція; зростання обсягів виробництва; реалізація харчової продукції; конкурентоспроможність; модернізація обладнання; сучасні технології; food procesing; agro-industrial complex of Ukraine; food products