Математичні моделі електромагнітних полів всередині циліндричних та сферичних біологічних структур - Каплун, Олександра Валеріївна; Піротті, Євген Леонідович (Харківський національний технічний університет сільського господарства імені Петра Василенка, 2015)
Робота присвячена питанню моделювання розподілу електромагнітних полів всередині різних структур біологічних об'єктів.

Работа посвящена вопросу моделирования распределения электромагнитных полей внутри различных структур биологических объектов

The work is devoted to modeling the distribution of the electromagnetic fields within the various structures of biological objects.
Математические модели электромагнитных полей внутри цилиндрических и сферических биологических структур
Mathematical Model of the Electromagnetic Fields Inside the Cylindrical and Spherical Biological Structures
Keywords: електромагнітні поля; математичні моделі; сферичні біологічні структури; циліндричні біологічні об'єкти