Іван Боберський у Канаді у 1937 році - Лях-Породько, О. О. (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2024)
Здійснено аналіз діяльності Івана Боберського у Канаді у 1937 році. З’ясовано причини приїзду Боберського до Канади. Виявлено особливості перебування Івана Миколайовича Боберського у Канаді цього року у часі останнього відвідування країни.
Keywords: легендарні українці; педагоги; еміграція; тіловиховання; українці Канади; спорт