Пріоритетний напрямок освіти іноземних студентів, які навчаються за спеціальністю "Цивільна безпека" - Березуцький, Вячеслав Володимирович; Євтушенко, Наталія Сергіївна; Ходжаєв, Сердар (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2022)
Кафедра готує фахівців, які здатні забезпечити ефективне керування охороною праці на виробництві, швидко і чітко приймають рішення та вміють їх реалізовувати на практиці. Випускники кафедри отримують усі необхідні знання та навички, які надають їм впевненість у своїй подальшої професійної діяльності на будь якому сучасному підприємстві.
Keywords: цивільна безпека; охорона праці; освіта; національна система освіти