Геологія нафти і газу - (:unkn) unknown (Харківський національний університет ім. В. Н. Каразіна, 2017)
Тексти представлено у авторській редакції. Автори несуть повну відповідальність за зміст доповідей, а також добір, точність наведених фактів, цитат, власних імен та інших відомостей. Публікації пройшли внутрішнє рецензування.
Keywords: конференції НТУ "ХПІ"; конференції студентські; геологія нафти; геологія газу; корисні копалини; геологія родовищ; нафтогазова інженерія