Урахування зміни теплових та вібраційних параметрів електричних машин із тривалим напрацюванням на відмову - Сьомка, Олександр Олександрович; Прус, В'ячеслав В'ячеславович (НТУ "ХПІ", 2014)
Обґрунтовано особливості визначення теплових та вібраційних параметрів електричних машин при тривалому напрацюванні на відмову за умови наявності дефектів основних конструктивних вузлів та елементів. Обумовлено необхідність удосконалення існуючих та розробки нових методів дослідження та моделей надійності на їх основі.

Peculiarities of heat and vibration parameters determination are substantiated for electric machines with extended failure interval under conditions of defects in the main structural units and elements. The necessity of their application to improving the existing research methods and reliability models and developing new ones is grounded.
Allowance for heat and vibration parameters variation of electric machines with extended failure interval
Keywords: дефекти; конструктивні елементи; методи дослідження; electric machine; reliability; temperature; vibration parameters