Источник питания для установки электроимпульсного спекания порошковых материалов - Сизоненко, О. Н.; Литвинов, В. В. (НТУ "ХПИ", 2010)
На підставі проведеного огляду топологій побудови інверторних джерел живлення обрано схеми для інвертора та високочастотного випрямляча установки електроімпульсного спікання порошкових матеріалів. Виконано аналіз динамічних режимів роботи обраних схем за допомогою комп'ютерного моделювання. В результаті аналізу обраних схем запропоновано шляхи підвищення ефективності та надійності роботи установки електроімпульсного спікання.

On the basis of the inverter power sources topologies review the schemes for the inverter and high frequency rectifier for powder materials electropulse sintering device were chosen. The analysis of the dynamic modes of selected schemes through computer simulation was carried out. The analysis suggested ways to improve the efficiency and reliability of the electropulse sintering device.
Keywords: порошковые материалы; ИП; сильноточный выпрямитель; транзистор; трансформатор; компьютерное моделирование