Організаційно-педагогічна модель формування професійної компетентності майбутніх автослюсарів в центрах професійно-технічної освіти - Дубініна, О. В. (НТУ "ХПІ", 2010)
У статті подано авторське визначення "професійної компетентності майбутніх автослюсарів"; розроблено і теоретично обґрунтовано модель формування професійної компетентності майбутніх автослюсарів в центрах професійно-технічної освіти.
Keywords: поняття; теоретико-прикладна модель; професійна компетентність; компоненти; автослюсарі