Методичні вказівки до проведення тестового контролю знань з вищої математики за темою "Інтеграли" - Католик, Ірина Мирославівна (My University, 2019)
Представлені методичні вказівки є продовженням серії методичних видань, започаткованої на кафедрі вищої математики НТУ «ХПІ» для тестування студентів з різних розділів курсу математики. Ці методичні вказівки включають тестові завдання з теми «Інтеграли», яка є однією з фундаментальних тем курсу математичного аналізу для технічних вишів і складається з розділів «Невизначений інтеграл» та «Визначений інтеграл і його застосування». Для успішного засвоєння цієї теми студенти мають бути ознайомлені з поняттями первісної функції, з таблицею інтегралів та їх властивостями, з основними методами інтегрування, формулою Ньютона-Лейбниця та застосуванням інтегралів для розв’язання геометричних задач, пов’язаних із знаходженням площі плоских фігур, об’ємів тіл обертання та довжини дуги кривої лінії, а також вміти розпізнавати невласні інтеграли першого та другого роду і досліджувати їх на збіжність. Саме перевірці наявності таких навичок та умінь присвячені запропоновані 20 варіантів тестових завдань, кожний з яких складається з 10 питань. Видання адресоване викладачам вищої математики НТУ «ХПІ», а також може бути використане для самостійної роботи студентів при підготовці до захисту РГЗ, контрольної роботи, колоквіуму, екзамену, тощо.
Keywords: методичні вказівки; математика вища; контроль знань; тести