Методичні вказівки до виконання курсового проєкту з дисципліни "Аналіз господарської діяльності" - Єршова, Наталя Юріївна (My University, 2022)
Тематика курсової роботи формується на підставі основних розділів курсу. Виконання курсової роботи вимагає вивчення і узагальнення основної та спеціальної літератури з конкретної проблематики, розкриття актуальності обраної теми.
Keywords: методичні вказівки; курсовий проєкт; оформлення; критерії оцінювання; матеріальні ресурси; трудові ресурси