Управління інноваційним потенціалом підприємства - Лепетень, Д. А.; Ілляшенко, Сергій Миколайович (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2022)
Розглянуто структуру інноваційного потенціалу підприємства. Окреслено сутність його складових. Визначено загальні засади управління інноваційним потенціалом підприємства.

The structure of the innovative potential of the enterprise is considered. The essence of its components is outlined. The general principles of management of the innovative potential of the enterprise are determined.
Management of innovative potential of the enterprise
Keywords: інноваційний потенціал; інноваційний розвиток; підприємство; innovative potential; innovative development; enterprise