Методи управління комерційними ризиками підприємств торгівлі - Краснокутська, Наталія Станіславівна; Лачкова, В. М. (Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2013)
Запропоновано моделі вибору методів управління комерційними ризиками на підприємствах торгівлі. Визначено зміст методів управління комерційними ризиками залежно від зовнішніх і внутрішніх чинників ризику. Розроблено формалізований критерій економічної доцільності вибору методів управління комерційними ризиками.

The article brings forward the selection models of commercial risk management methods in the trade. It considers the content of commercial risk management methods, depending on the external and internal risk factors. The study explores the formal criteria of economic feasibility of the commercial risks management methods.
Keywords: управлінські рішення; витрати; операційний прибуток; індивідуальні плани