Сутність проблеми інформаційної безпеки - Кузнєцов, Павло Володимирович; Гринь, Світлана Олександрівна; Дейнека, Дмитро Миколайович (My University, 2019)
Розглянуто дослідження сутності проблем інформаційної безпеки та активний вплив на економічну, соціальну, політичну складову життєдіяльності суспільства. Показано, що інформаційна безпека грає все більше вагому роль, а питання її забезпечення стають дедалі гострішими. Доведено, що комплексний захист інформації передбачає використання спеціальних правових, фізичних, організаційних і програмно-апаратних засобів захисту інформації.
Keywords: інформація; безпека; захист; Web-сервери; кібербезпека; криптографія; соціальні мережі