Управління потенціалом конкурентоспроможності підприємства - Проскурня, Олена Михайлівна; Сусліков, Станіслав Вячеславович; Перерва, Петро Григорович (Харківський національний університет внутрішніх справ, 2023)
Доведено, що важливим фактором підвищення конкурентоспроможності підприємства є використання можливостей підприємства, що відрізняють його від конкурентів. Всі фактори, що впливають на конкурентоспроможність потенціалу підприємства, запропоновано розділити на дві великі групи: зовнішні і внутрішні.
Keywords: ринок; конкуренція; потенціал конкурентоспроможності; попит; пропозиція; підприємства