Модель визначення оптимальної переробної спроможності вантажних фронтів - Продащук, С. М.; Ковальов, А. О. (НТУ "ХПІ", 2009)
У статті розглянуті актуальні питання, пов’язані з визначенням оптимальної переробної спроможності вантажних фронтів. Наведені різноманітні варіанти роботи деяких вантажних фронтів при використанні відповідних навантажувально-розвантажувальних машин. Впровадження запропонованих методів дозволить значно скоротити капіталовкладення та експлуатаційні витрати, які пов'язані з утриманням вантажного фронту.
Keywords: вантажні операції; технічне оснащення; капіталовкладення; експлуатаційні витрати