Методичні підходи до оцінки інвестиційної привабливості підприємства - Бубенко, П. Т.; Шаханова, Г. А. (НТУ "ХПІ", 2013)
Наявність значної кількості методичних підходів до оцінки інвестиційної привабливості підприємства свідчить про необхідність їх дослідження, аналізу та систематизації, спрямованих на обґрунтування й удосконалення напрямів створення комплексної методики інвестиційної привабливості підприємства.

The presence of a significant number of methodological approaches to the evaluation of investment attractiveness of the company demonstrates the need for their research, analysis and systematization, designed to study and improve the direction of creating a comprehensive methodology investment potential.
Keywords: інвестиції; діяльність інвестиційна; проекти інвестиційні; investment; investment potential