Проблеми та перспективи використання персоналу підприємств легкої промисловості в сучасних умовах господарювання - Осіпова, А. Ю. (НТУ "ХПІ", 2012)
В роботі визначено передумови підвищення ефективності використання персоналу підприємства легкої промисловості. Розкрито основні проблеми та перспективи управління персоналом підприємства.

In this work the preconditions of efficiency of exploitation of personnel in the light industry are specified. The basic problems and prospects of personnel management are shown.
Keywords: управління персоналом; система мотивації; кадрова стратегія; staff; effective management; motivation system; personnel strategy; concept of management