Представлення навчального матеріалу на основі нечіткої логіки - Поворознюк, Н. І.; Бобрівник, К. Є. (НТУ "ХПІ", 2008)
В статті запропоновано підхід до побудови алгоритму вибору представлення фрагментів навчального матеріалу для корекції самостійного навчання на базі нечіткої логіки. Досліджено основні складові побудови динамічної моделі студента: знання, вміння, особисті переваги представлення навчального матеріалу.

In the article offered approach to the construction algorithm of choice of presentation of fragments of educational material for the correction of independent studies on the base of fuzzy logic. The basic component constructions of dynamic model of student are probed: knowledge, ability, personal advantages of presentation of educational material.
Presentation of educational material on the basis of fuzzy logic
Keywords: алгоритм вибору; динамічна модель студента; теорія управління; автоматизоване навчання; algorithm of choice; dynamic model