Методичні вказівки до практичних занять з дисципліни "Методи прийняття управлінських рішень" - Кучинський, Володимир Анатолійович (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2021)
Метою методичних вказівок до практичних занять з дисципліни «Методи прийняття управлінських рішень» є набуття студентами практичних навичок розробки і реалізації управлінських рішень в рамках системи управління бізнесом.
Keywords: методичні вказівки; практичні заняття; управлінські рішення; моделювання; беззбитковість діяльності; економічна ефективність; методи управління