Техногенна небезпека енергетичного комплексу - Левашова, Ю. С.; Косенко, Н. О. (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2023)
Обґрунтовано доцільність ідентифікації джерел техногенної безпеки енергетичного комплексу.

The expediency of identifying the sources of man-made safety of the energy complex is substantiated.
Technological security of the energy complex
Keywords: техногенна безпека; устаткування; енергетичний комплекс; man-made safety; equipment; energy complex