Напрямки збільшення часу продуктивної роботи механообробних робочих місць - Телепнєва, Ольга Святославна (НТУ "ХПІ", 2010)
Розглянуто структуру втрат часу продуктивної роботи механообробного робочого місця. Запропоновано математичну модель для обчислення цих втрат.

The structure of losses of productive work time of machinery workplace is considered. A mathematical model for the calculation of these losses is offered.
Keywords: підприємство; виробнича система; засоби праці; предмети праці; людські ресурси; модель втрат часу