Бєлінська, Анна ПавлівнаМатвєєва, Тетяна ВікторівнаПапченко, Вікторія ЮріївнаПетік, Ігор ПавловичБочкарев, Сергій Володимирович2022-06-222022-06-222018Розробка білково-жирового композиту підвищеної харчової цінності для спортивного харчування / А. П. Бєлінська [та ін.] // Інноваційні технології в науці та освіті. Європейський досвід : матеріали 2-ї Міжнар. конф., 12‐15 листопада 2018 р., м. Гельсінкі = Innovative technologies in science and education. European experience : proc. of the 2nd Intern. Conf., November 12‐15, 2018, Helsinki / уклад.: Т. С. Хохлова, Ю. О. Ступак. – Дніпро – Гельсінкі : ДОЦ, 2018. – P. 234-238.https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/57376ukолієжирова галузьхімічне виробництвохарчові продуктиспортполіненасичені жирні кислотиРозробка білково-жирового композиту підвищеної харчової цінності для спортивного харчуванняThesishttps://orcid.org/0000-0001-5795-2799https://orcid.org/ 0000-0002-3867-8146https://orcid.org/0000-0002-3692-0699https://orcid.org/ 0000-0003-4399-7907